Förnya något i badrummet

När vi renoverar eller köper nya möbler glöms ofta badrummet bort. Kanske för att vi inte spenderar lika mycket tid där som vi gör i sovrummet eller vardagsrummet. Men ibland måste även badrummet förnyas lite. I detta inlägg får du lite tips på enkla saker du kan göra för att ditt badrum ska kännas som ett helt nytt rum.

Småsaker

Många gånger är det mindre saker man kan ändra på för att fullständigt förnya ett rum. I badrummet är detta extra sant. Det finns inte så många möbler som går att byta ut utan att det tar lång tid och blir väldigt dyrt. Därför är det saker så som handdukar, prydnader och förvaring du bör fokusera på. Hitta inspiration online när det gäller mindre saker du kan köpa eller byta ut för att badrummet ska kännas nytt och fräscht.

Ställ undan

En annan sak du kan göra är att ställa undan och rensa badrummet på saker du inte längre använder eller behöver. Har du förvaring, använd och placera den på ett sådant sätt att du utnyttjar dess fulla potential. Har du färre saker som står framme och tar upp plats kommer badrummet att kännas mer öppet och ofta som ett helt nytt rum.