Unna dig ett hemmaspa

Oavsett om du har ett spabad eller bara ett vanligt badkar eller dusch så kan du med hjälp av hudvårdsprodukter ta hand om dig själv. Här nedan kan du läsa mer om hur du kan gå tillväga för att fixa ett avslappnande hemmaspa.

Olika hudvårdsprodukter

Till att börja med ska du köpa hem hudvårdsprodukter du kan använda dig av under din spakväll. Det vanligaste är att använda en ansiktsmask. Det finns flera olika sorters ansiktsmasker att välja bland då de har olika egenskaper. Du kan till exempel välja mellan återfuktande, lystergivande eller en mask som motverkar orenheter. Andra exempel på hudvård du kan använda är serum, olja, toner, rengöring och dagkräm. Hos Babyface hittar du allt du behöver.

Avslappnande bad

Förutom att du kan använda hudvårdsprodukter finns det badsalt, badbomber och liknande produkter som gör badet mer speciellt. Produkterna har mjukgörande och avslappnande egenskaper vilket tar ditt spabad till nästa nivå.

Gör det mysigare

Sist men inte minst kan du göra kvällen mysigare och ännu mer avslappnande genom att släcka ner. Därefter kan du använda fina ljuslyktor och tända levande ljus. På så sätt blir atmosfären mysigare. För att komma ytterligare i stämning kan du spela avslappnande musik.